Австралийската ръгби звезда Майкъл Пърсел, известен като Ловеца на кенгура, почина на 28-годишна

...
Австралийската ръгби звезда Майкъл Пърсел, известен като Ловеца на кенгура, почина на 28-годишна
Коментари Харесай

Спортна звезда загина на 28 години


Австралийската ръгби звезда Майкъл Пърсел, прочут като Ловеца на кенгура, почина на 28-годишна възраст след автомобилна катастрофа в Бризбейн, оповестяват локалните медии, представени от " Блиц ".

Пърсел беше универсално крило и краен бранител, който си направи име като звезда в лигата по ръгби в Куинсланд, правейки огромно име с екипа на Ипсуич Джетс, Бризбейн Тайгърс и Мелбърн Сторм.

„ Изключително сме натъжени да чуем за гибелта на Майкъл Пърсел, прочут също като „ Ловецът на кенгура ”. Мислите и молитвите са със фамилията, приятелите на Пърси, тези, с които е играл в Тигрите, Булимба Булдогс, Брадърс, Ипсуич Джетс и по-широката общественост от ръгби лигата “, написаха от Бризбейн Тайгърс.

Бившият треньор на Ипсуич Джетс Бен Уокър добави: „ Съкрушен съм, това е толкоз, толкоз тъжно. Той беше в действителност надарено дете, което несъмнено имаше способността да играе NRL. Получихме съвет за това дете, което играе авариен клас и прякорът му беше „ Ловецът на кенгуру “, тъй като се разказваше, че бил толкоз бърз, че един път преследвал кенгуру по време на крос в храстите. Подписахме с него на Ипсуич Джетс и в последна сметка той означи 66 опита в 71 мача. Имаше невероятна скорост. ”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР